Συχνές Ερωτήσεις

Junior Shoes Κέρκυρα

1. Πως μπορώ να παραγγείλω;

Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος στη διεύθυνση www.juniorshoes.gr ή καλώντας μας στον τηλεφωνικό μας αριθμό 2661022017

2. Με ποιον τρόπο μπορώ να πληρώσω την παραγγελία;

Η παραγγελία μπορεί να πληρωθεί μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, με PayPal ή με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Κατά τη διάρκεια της παραγγελίας καλείστε να επιλέξετε τον τρόπο εξόφλησης που επιθυμείτε

3. Ποιες πιστωτικές κάρτες δέχεστε;

Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας Maestro, VisaDebit, VisaElectron και MasterCard.

4. Πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι έκανα σωστά την αγορά μου;

Αφού υποβάλατε την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό email. Αν δεν λάβετε το email, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας στο τηλ. 2661022017 ή στο email

5. Ποιος είναι ο τρόπος αποστολής;

Το κατάστημα μας συνεργάζεται με τις εταιρίες ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική & ACS Courier. Όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο αποστολής βρίσκονται στο site μας στο πεδίο Πολιτική Αποστολών.

6. Υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής;

Το κόστος αντικαταβολής είναι 1,50€.

7. Ποιο είναι το κόστος αποστολής;

Για παραγγελίες εντός Ελλάδος το κόστος των μεταφορικών είναι 3,50€. Για παραγγελίες άνω των 49,90€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με το κόστος αποστολής βρίσκονται στο site στο σημείο Αποστολές.

8. Πραγματοποιούνται αποστολές στο εξωτερικό;

Το κατάστημα Junior Shoes δεν πραγματοποιεί αποστολές στο εξωτερικό.

9. Πως μπορώ να εντοπίσω που βρίσκεται το πακέτο μου;

Η κατάσταση του πακέτου μπορεί να ελεγχθεί στην ιστοσελίδα της Γενικής Ταχυδρομικής & ACS Courier με τον αριθμό αποστολής που λαμβάνετε στο email όταν έχει ολοκληρωθεί η αποστολή της παραγγελία σας.

10. Τι θα συμβεί σε περίπτωση που παραλάβω λάθος προϊόν ή φθαρμένο;

Στη σπάνια περίπτωση λανθασμένου ή φθαρμένου προϊόντος παρακαλείσθε να κρατήσετε την συσκευασία ως έχει και να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας τηλεφωνικά.

11. Πώς μπορώ να πάρω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα;

Μπορείτε να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα μας μέσω email στο ή μέσω τηλεφώνου στο +30 2661022017