Τρόποι Αποστολής

Junior Shoes Κέρκυρα

Τρόποι & Έξοδα Αποστολής

Η εταιρία μας συνεργάζεται με την υπηρεσία Γενική Ταχυδρομική.

Σχετικά με τα έξοδα αποστολής των προϊόντων μας:

 1. Αποστολές εντός Ελλάδας

Για όλες τις αγορές άνω των 49,90€ εντός Ελλάδας τα έξοδα αποστολής βαρύνουν αποκλειστικά την εταιρεία μας. Για αγορές κάτω των 49,90€ τα έξοδα είναι 3,50€.

2. Αποστολές σε απομακρυσμένες περιοχές

Για την αποστολή παραγγελίας σε απομακρυσμένες περιοχές, υπάρχει η πιθανότητα επιπλέον χρέωσης.

Φ.Π.Α.

Οι τιμές που εμφανίζονται στα προϊόντα μας περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α.

Οι τιμές των προϊόντων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα είναι οι τελικές τιμές λιανικής.

Διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Οι αλλαγές τιμών δεν επηρεάζουν τις παραγγελίες που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα έξοδα αποστολής.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Μετά από κάθε παραγγελία, ένα αυτοματοποιημένο e-mail αποστέλλεται στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σχετικά με την παραγγελία, στο οποίο θα αναφέρεται και ο αριθμός αποστολής (tracking number).

O χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας είναι 2-14 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα ολοκλήρωσης της παραγγελίας και ανάλογα με τον προορισμό.

Η Junior Shoes δεν απαιτείται να εκδώσει έγγραφο κόστους αποστολής και διατηρεί όλα τα δικαιώματά της. Η μεταφορά είναι επίσης ευθύνη του τελικού παραλήπτη. Η επιλογή του μεταφορέα γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζεται η ασφαλής μεταφορά των προϊόντων στις καλύτερες τιμές και με την καλύτερη εξυπηρέτηση. Κατά την παραλαβή του προϊόντος, ελέγξτε προσεκτικά την παρουσία του μεταφορέα. Σε περίπτωση ζημιάς, ο μεταφορέας είναι υπεύθυνος για τις ζημιές, οι οποίες είναι σε άριστη κατάσταση και είναι υποχρεωμένοι να τις παραδώσουν σε καλή κατάσταση.