Τρόποι Πληρωμής

Junior Shoes Κέρκυρα

Όλες οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος αναφέρονται σε αγορές με μετρητά. Αυτές οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ και ισχύουν για τις διαθέσιμες ποσότητες στο κατάστημά μας, ενώ διατηρούμε το δικαίωμα αναπροσαρμογής των τιμών.

Εάν επιλέξετε πληρωμή με τραπεζική κατάθεση ή πίστωση, η πληρωμή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία έγκρισης και επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, διαφορετικά θα ακυρωθεί. Ο χρόνος αποστολής του προϊόντος λογίζεται από τη στιγμή ολοκλήρωσης της πληρωμής.

Υποστηρίζουμε τις ακόλουθες επιλογές πληρωμής για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας:

1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μετά από συνεννόηση με τον διαχειριστή του καταστήματός μας, μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό στην ALPHA BANK.

Χαρτοφύλακας Λεωνίδας

ALPHA BANK

IBAN 4601 4068 0068000 233000 1130

Για τη διευκόλυνσή σας, δώστε το όνομα και τον αριθμό παραγγελίας της τράπεζάς σας ως λόγο της συναλλαγής. Μετά τη συναλλαγή σας, υποβάλετε την απόδειξη μέσω ταχυδρομείου ή ενημερώστε μας μέσω τηλεφώνου.

2. Πιστωτική κάρτα

Παρέχουμε διάφορες επιλογές για πληρωμή με πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express. Η πληρωμή με αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να γίνεται σε μία δόση.

3. Πληρωμή με PayPal

Ο γνωστός και ασφαλής τρόπος να πληρώσετε στο Internet.

4. Αντικαταβολή μέσω Courier (Μόνο για αγορές εντός Ελλάδας)

Το τελικό ποσό της παραγγελίας σας μαζί με τα έξοδα αποστολής θα καταβληθούν στον Courier κατά τη στιγμή της παραλαβής.

Λόγω του γεγονότος ότι μερικές φορές ο παραλήπτης δεν ενθυμείται να λάβει την παραγγελία του, ως αποτέλεσμα αποστολής ή επιστροφής προϊόντων, σε περίπτωση πληρωμής, θα πρέπει να προβείτε σε συνεννόηση με το διαχειριστή του καταστήματος.

Για αγορές άνω των 500€ δεν επιτρέπεται η πληρωμή με αντικαταβολή (βάσει του ν. 384/2010) και η πληρωμή θα πρέπει να γίνεται με κάποιον από τους λοιπούς διαθέσιμους τρόπους.

5. Στο κατάστημα

Επίσκεψη στη φυσική μας τοποθεσία στην οδό Ευγενίου Βουλγάρεως 24, Κέρκυρα, ΤΚ 49100, Ελλάδα κατά τις εργάσιμες ώρες μας.